Online reserveren

Als bezoeker van het museum hoeft u geen “oormerk” voor de kinderboerderij te pakken, mits u recht-streeks naar het museum loopt.
Er mogen maximaal 6 bezoekers tegelijk in het museum aanwezig zijn.
Volgens de voorschriften van de overheid zijn wij verplicht om uw persoonsgegevens te registeren.
Dit is van belang zodat bij positieve testuitslagen GGD’s de mogelijkheden hebben voor intensief bronnen- en contactonderzoek. Wanneer u klachten heeft die op Covid-19 lijken, dan mogen we u helaas niet toelaten tot ons museum. Onze gastdames/-heren zullen u de vraag stellen of u klachten heeft die op besmetting met Covid-19 lijken. De veiligheid van onze gastdames/-heren gaat boven alles! Ook de veiligheid van andere bezoekers nemen we serieus. Neem de onderlinge afstand van 1,5 meter in acht.  Zo nodig wijzen de gastdames/-heren u hierop.
U moet bij binnenkomst van het museum uw handen desinfecteren en de bevestiging van uw reservering afgeven aan de gastdames/-heren. Houd er rekening mee dat de toiletten gesloten zijn.

Omdat er volgens voorschrift van de gemeente Nieuwegein een maximaal aantal bezoekers op het terrein van de kinderboerderij aanwezig mag zijn, wordt u verzocht na uw bezoek aan het museum direct het terrein van de kinderboerderij te verlaten.

U kunt alleen met PIN betalen!

Uw persoonsgegevens worden  6 weken na uw bezoek daadwerkelijk verwijderd.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling