Museum Warsenhoeck is weer open.

Museum Warsenhoeck is weer open en het online reserveren is  weer verplicht.

Wegens werkzaamheden in het Natuurkwartier moet u vanaf Jack’s Grillhouse de omleidingsroute naar de Kinderboerderij volgen, het Museum bevindt zich achter de Hooiberg.

Wij zijn blij dat vanaf  13  juni 2020 de deuren van Museum Warsenhoeck op zaterdag- en zondagmiddag open gaan. Vanaf 7 oktober zijn we ook op de woensdagmiddag weer open. De openingstijden zijn aangepast. Er zijn 2 tijdsloten het eerste van 14.15 tot 15.15 uur en de tweede van 15.30 tot 16.30 uur. Wij verwelkomen onze bezoekers weer graag.
Conform de recente richtlijnen stellen we tijdens uw bezoek het dragen van mondkapjes verplicht. 
Conform de richtlijnen mogen er maximaal 6 bezoekers tegelijkertijd in het museum aanwezig zijn.  U wordt verzocht om voor iedere bezoeker een aparte reservering te maken.

Online ticket reserveren

In de exposities zijn enkele kleine aanpassingen gedaan in verband met de Corona regels. Naast de vaste expositie over de geschiedenis van Nieuwegein is er de expositie Modellen. Het woord “model” heeft heel veel betekenissen. Een aantal voorbeelden daarvan ziet u in deze verrassende expositie. Op de kunstzolder kun je genieten van  de expositie Landschap in Beweging van Christine Boer met tekeningen en etsen. De foto-expositie heeft Monumenten in Jutphaas en Vreeswijk als thema. Kortom, genoeg te zien en te beleven!

Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en de spelregels die op het Natuurkwartier gelden. Houd er rekening mee dat de toiletten gesloten zijn.

Betalen kan alleen contactloos of met PIN.

Het museum (Geinoord 11, 3432 PE  Nieuwegein) grenst aan de kinderboerderij IJsselstee in het Natuurkwartier, waarvoor een eigen toegangsregeling geldt.

Tot ziens in Museum Warsenhoeck!