Museum Warsenhoeck gaat weer open.

Museum Warsenhoeck gaat op 13 juni weer open.

Wij zijn blij dat vanaf  13  juni 2020 de deuren van Museum Warsenhoeck op zaterdag- en zondagmiddag open gaan. Wij verwelkomen onze bezoekers weer graag.

In de exposities zijn enkele kleine aanpassingen gedaan in verband met de Corona regels. Naast de vaste expositie over de geschiedenis van Nieuwegein is er de expositie Modellen. Het woord “model” heeft heel veel betekenissen. Een aantal voorbeelden daarvan ziet u in deze verrassende expositie. Op de kunstzolder kun je genieten van  de expositie Landschap in Beweging van Christine Boer met tekeningen en etsen. De foto-expositie heeft Monumenten in Jutphaas en Vreeswijk als thema. Kortom, genoeg te zien en te beleven!

Reserveren is tegenwoordig nodig en dat kan via de website  Bezoek is mogelijk in twee tijdsblokken van 14.15 – 15.15 uur en van 15.30 – 16.30 uur.  Per tijdsblok kunnen wij 6 bezoekers ontvangen. Er kunnen geen groepsbijeenkomsten worden gereserveerd. Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en de spelregels die op het Natuurkwartier gelden. Houd er rekening mee dat de toiletten gesloten zijn. Vergeet niet het reserveringsformulier mee te nemen naar het museum.

Betalen kan alleen met de pin.

Het museum (Geinoord 11, 3432 PE  Nieuwegein) grenst aan de kinderboerderij IJsselstee in het Natuurkwartier, waarvoor een eigen toegangsregeling geldt. Op vertoon van het reserveringsformulier kun je rechtstreeks doorlopen naar het museum.

Tot ziens in Museum Warsenhoeck!

klik op onderstaande link om te reserveren.

Online reserveren