Huisregels

HUISREGELS HISTORISCHE KRING NIEUWEGEIN/
MUSEUM WARSENHOECK

INHET KADER VAN DE COVID 19 PREVENTIE ZIJN ER AANGEPASTE REGELS VAN KRACHT.

Als bezoeker van het museum hoeft u geen “oormerk” voor de kinderboerderij te pakken, mits u recht-streeks naar het museum loopt.
Er mogen maximaal 6 bezoekers tegelijk in het museum aanwezig zijn.
Volgens de voorschriften van de overheid zijn wij verplicht om uw persoonsgegevens te registeren.
Dit is van belang zodat bij positieve testuitslagen GGD’s de mogelijkheden hebben voor intensief bronnen- en contactonderzoek. Wanneer u klachten heeft die op Covid19 lijken, dan mogen we u helaas niet toelaten tot ons museum. Onze gastdames/-heren zullen u de vraag stellen of u klachten heeft die op besmetting met Covid19 lijken. De veiligheid van onze gastdames/-heren gaat boven alles! Ook de veiligheid van andere bezoekers nemen we serieus. Neem de onderlinge afstand van 1,5 meter in acht.  Zo nodig wijzen de gastdames/-heren u hierop.
U moet bij binnenkomst van het museum uw handen desinfecteren en de bevestiging van uw reservering afgeven aan de gastdames/-heren.

Omdat er volgens voorschrift van de gemeente Nieuwegein een maximaal aantal bezoekers op het terrein van de kinderboerderij aanwezig mag zijn, wordt u verzocht na uw bezoek aan het museum direct het terrein van de kinderboerderij te verlaten.

U kunt alleen met PIN betalen!

Uw persoonsgegevens worden  6 weken na uw bezoek daadwerkelijk verwijderd.

Het museum ontvangt per jaar ongeveer 4.000 bezoekers. Het kan soms erg druk zijn. De huisregels zijn noodzakelijk om de vaak zeer kwetsbare voorwerpen die wij beheren te beschermen, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.
Het bestuur en de medewerkers van Museum Warsenhoeck heten u van harte welkom in het museum. Wij verzoeken u onze huisregels in acht te nemen.

 1. De tentoongestelde voorwerpen, zowel in het gebouw als daarbuiten, mogen niet worden aangeraakt.
 2. Bij een bezoek aan het museum hebben we graag dat rugzakken, grote tassen en paraplu’s afgegeven worden aan de receptie. Dit om te voorkomen dat voorwerpen (per ongeluk) worden beschadigd.
 3. Fotograferen mag, maar gebruik van flitslicht is niet toegestaan. Het is slecht voor de voorwerpen.
 4. Meegebrachte eet- en drinkwaren mogen in het museum niet worden genuttigd.
 5. Schrijven of tekenen in het museum is toegestaan, maar alleen met potlood, kleurpotlood of ballpoint. Op de grond zitten kan alleen wanneer de situatie (drukte) het toelaat.
 6. Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan.
 7. Rondleidingen zijn er voor groepen tot 20 personen. Dit om ervoor te zorgen dat er ook ruimte voor andere bezoekers blijft.
 8. Bezoekers van 13 jaar of jonger dienen altijd onder begeleiding te zijn.
 9. Aanwijzingen van de museummedewerkers dienen altijd te worden opgevolgd.
 10. Aan de balie worden geen bankbiljetten met waarden van € 50,00 of meer geaccepteerd.
 11. Wanneer strafbare feiten worden geconstateerd, wordt altijd de politie gewaarschuwd.
 12. Voor uw en onze veiligheid maakt Museum Warsenhoeck gebruik van camera’s.
 13. Het museum kan niet aansprakelijk worden gehouden voor uw eigendommen, noch voor letsel.
 14. Tijdens openingen van exposities kunnen er foto’s gemaakt worden. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor eventuele PR activiteiten van de Historische Kring Nieuwegein/Museum Warsenhoeck. Zij worden nooit voor commerciële activiteiten gebruikt en zullen ook nooit aan derden worden verstrekt. Indien er bezwaar is van uw zijde dan kunt u dit kenbaar maken aan de baliemedewerkers.